Yhteystiedot

Tmi MottiMikko / Mikko Jaatinen
Lukkarilantie 13, 81100 Kontiolahti

Puh: 044-554 4405

SÄHKÖPOSTI
mikko.jaatinen@
mottimikko.fi


Y-Tunnus:2485349-7

Klapien muuntokertoimet

1pinom3 = 1,65 irtom3 ja toisinpäin muutettuna
1 irtom3 = 0,6pinom3

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:139363 kpl

Raaka-aineena käytetään omasta maakunnasta hankittua koivukuitua, ja niistä tuotetaan klapeja varastopituuksina 30 cm, 40 cm ja 50 cm. Puut kuivataan koneellisesti ja kuivat puut säilytetään aina varastohallissa katon alla suojassa kastumiselta ja lumeentumiselta, kuivauskapasiteettia löytyy yli 400O irtokuution kuivaamiseksi vuosittain. Oman aurinkopaneelijärjestelmän tuottama sähkö kattaa ison osan pilketuotannon tarvitsemasta vuosittaisesta energiasta. 

Klapit puhdistetaan heti pilkonnan jälkeen puhdistusrummulla sekä toisen kerran kuivauksen jälkeen kiekkoseulalla ennen kuormausta, näin suurin osa puusilpusta ja kuorenpaloista erottuu pois.

Kuormauksessa on apuna pyöräkuormaaja ja kaivinkone, näillä täyttyvät omat ja asiakkaan kärryt helposti ja nopeasti.

Mottimikolla on täsmälliset ja nopeat kuljetukset polttopuille. Pilkkeet kuljetetaan maasturin perässä kippaavilla pilkekärryillä, joista isompaan mahtuu 9 irtomottia ja pienempään max. 7,5 irtomottia pilkettä. Minimitilaus on 1 irtomotti.

Kärryjen kuormatilat voidaan jakaa välisermeillä kahtia, jolloin kahden eri klapipituuden kuljettaminen ja kippaaminen erilleen onnistuu ja myös esim. naapurin kanssa tehtävä yhteistilaus on mahdollista.